Wat kost laserkleiduifschieten en hoelang duurt de activiteit precies?

Laserkleiduifschieten is een spannende activiteit die zich prima leent voor tal van gelegenheden en feesten. Het is goed om te weten dat wij bijzonder flexibel zijn en graag met je meedenken. Bij sommige uitjes gaat het immers vooral om het budget (vaak per persoon gerekend), waar er bij grotere feesten gerust uitgepakt mag worden. Ongeacht of er veel of weinig mensen zijn, is laserkleiduifschieten een perfecte optie. Om je alvast op weg te helpen, vind je hieronder meer informatie over de prijzen en de totale speelduur.

Wat kost laserkleiduifschieten?

Onze prijs start bij € 400,- exclusief reiskosten. Zodra de groepsgrootte groter wordt zal de prijs per persoon afnemen. Het liefste maken wij een offerte voor u op maat, neem hiervoor contact met ons op zodat wij uw wensen gelijk kunnen verwerken.

De reiskosten worden gevormd door het aantal kilometers dat gereden moet worden vanuit Azewijn en uit de te verwachten reistijd. Uiteraard informeren we je hier ook van tevoren over zodat je altijd precies weet wat de totale prijs is voordat je akkoord geeft.

Ook is het mogelijk om met een hele grote groep te gaan laserkleiduifschieten. Neem vooral contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Te denken valt aan een competitievorm, vrije inloop of om er een activiteit naast te plaatsen zodat iedereen aan meerdere activiteiten kan deelnemen. Omdat wij over 3 sets beschikken welke we aan elkaar kunnen koppelen kunnen 15 personen tegelijkertijd schieten, hiermee is het voor ons geen probleem om 60 personen in een uur tijd een super leuke clinic te geven.

Hoelang duurt het laserkleiduifschieten gemiddeld?

De tijdsduur van het laserkleiduifschieten is afhankelijk van de groepsomvang. Voor groepen t/m 25 personen adviseren we vaak een uur (of eventueel 1,5 uur). Worden de groepen groter dan overleggen we meestal even zodat we uw wensen weten en met een goed voorstel kunnen komen.

Extra lanceerapparaat

Wij beschikken over de unieke mogelijkheid om een extra lanceerapparaat mee te nemen. Als je voor deze optie kiest maak je het spel nog leuker, de kleiduiven kunnen namelijk zowel van links als van rechts weggeschoten worden. Wil je een extra lanceerapparaat mee laten komen om het spannender te maken? Dat is uiteraard gewoon mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 100.

Een standaardcompetitie

  • Uitleg over het systeem
  • Een (korte) oefenronde
  • Meerdere kwalificatierondes waarbij we de scores registreren
  • De beste schutters gaan naar de finaleronde waarin snelheid telt

kleiduifschieter Hugo in actie!