Wat kost laserkleiduifschieten en hoelang duurt de activiteit precies?

Laserkleiduifschieten is een spannende activiteit die zich prima leent voor tal van gelegenheden en feesten. Het is goed om te weten dat wij bijzonder flexibel zijn en graag met je meedenken. Bij sommige uitjes gaat het immers vooral om het budget (vaak per persoon gerekend), waar er bij grotere feesten gerust uitgepakt mag worden. Ongeacht of er veel of weinig mensen zijn, is laserkleiduifschieten een perfecte optie. Om je alvast op weg te helpen, vind je hieronder meer informatie over de prijzen en de totale speelduur.

Wat kost laserkleiduifschieten?

We hanteren vaste prijzen die je hieronder kunt zien. Deze prijzen zijn voor de standaardopzet van laserkleiduifschieten. Wanneer je een aangepaste activiteit wilt (bijvoorbeeld extra activiteiten of een veel langere tijd), maken we graag een prijs op maat voor je zodat je altijd precies weet wat de mogelijkheden zijn.

De prijzen voor standaardlaserkleiduifschieten zijn als volgt:

Personen:                               Prijs per persoon (incl btw):
t/m 25 deelnemers € 20,00 p.p. (*)
Deelnemer 26 t/m 35 € 15,00 p.p.
Overige deelnemers € 12,50 p.p.

(*) minimumprijs is € 400,- incl btw.

 

Voorbeeldberekening:
Bij 60 deelnemers zijn de kosten € 962,50 incl. btw (€ 795,45 excl. btw) (25 x €20,00 + 10 x € 15,00 + 25 x € 12,50) (excl. eventuele reiskosten). De gemiddelde prijs per persoon is dan (€ 962,50 / 60 =) € 16,04 incl. btw (€ 13,26 excl. btw).

 

(*) De minimale prijs is altijd € 400,- incl btw om onze kosten te kunnen dekken.

Wil je met een hele grote groep laserkleiduifschieten dan is dat veelal ook mogelijk. Neem vooral contact met ons op zodat we een prijs op maat kunnen maken voor deze gevallen.

De reiskosten worden gevormd door het aantal kilometers dat gereden moet worden vanuit Azewijn. Uiteraard informeren we je hier ook van tevoren over zodat je altijd precies weet wat de totale prijs is voordat je akkoord geeft.

Hoelang duurt het laserkleiduifschieten gemiddeld?

De tijdsduur van het laserkleiduifschieten is afhankelijk van de groepsomvang. Hieronder kun je zien hoelang laserkleiduifschieten ongeveer duurt per groepsgrootte.

Aantal personen:        Tijdsduur:      Aantal systemen:
1 – 30 deelnemers 1 uur 1 systeem (5 geweren)
31 – 35 deelnemers 1,5 uur 1 systeem (5 geweren)
36 – 60 deelnemers 1 uur 2 systemen (10 geweren)
61 – 80 deelnemers 1,5 uur 2 systemen (10 geweren)
81 – 100 deelnemers 2 uur 2 systemen (10 geweren)

Bovenstaande tijdsduur wordt bepaald door de vaste competities die afgewerkt worden tijdens het laserkleiduifschieten. Uiteraard kun je ervoor kiezen om hiervan af te wijken. Neem in dat geval vooral contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om het laserkleiduifschieten over een complete middag of hele dag te spreiden. In dat geval maken we graag een prijs op maat voor je op.

Extra lanceerapparaat

Wij beschikken over de unieke mogelijkheid om een extra lanceerapparaat mee te nemen. Als je voor deze optie kiest maak je het spel nog leuker, de kleiduiven kunnen namelijk zowel van links als van rechts weggeschoten worden. Wil je een extra lanceerapparaat mee laten komen om het spannender te maken? Dat is uiteraard gewoon mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 125.

Een standaardcompetitie

  • Uitleg over het systeem
  • Een (korte) oefenronde
  • Meerdere kwalificatierondes waarbij we de scores registreren
  • De beste schutters gaan naar de finaleronde waarin snelheid telt

Vaste prijzen of een prijs op maat

Op deze pagina hebben we geprobeerd je zo duidelijk mogelijk te laten zien hoe de prijzen opgebouwd zijn en hoelang het laserkleiduifschieten ongeveer duurt. Heb je zelf een idee voor een competitie of heb je hulp nodig bij het berekenen van de prijs van het laserkleiduifschieten voor jouw feest of gelegenheid? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen.