Alles wat je nodig hebt voor laserkleiduifschieten vind je bij ons

Laserkleiduifschieten is een leuke activiteit waarmee je direct iets hebt om een volledige groep bezig te houden. Voor het laserkleiduifschieten hebben wij alles wat je nodig hebt:

  • 15 Omgebouwde dubbelloops lasergeweren,
  • 3 lanceerapparaten
  • 3 scoreborden
  • en natuurlijk een hele stapel kleiduiven.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, inclusief extra attributen en benodigdheden. Wij verhuren de attributen overigens niet, we regelen de complete activiteit en verzorgen alles, zodat je kunt rekenen op professionele begeleiding tijdens het laserkleiduifschieten.

Handiger met een systeem

Uiteraard kun je de puntentelling zelf in de gaten houden, maar vaak levert dat problemen op. Zeker bij grotere groepen is het niet altijd even eenvoudig om de score in de gaten te houden en te zien wie er precies door is en wie afvalt. Met ons scorebord wordt dit een stuk handiger. Deze houdt namelijk gewoon de puntentelling bij van de schutters die op dat moment schieten. Op onze tablet houden we de scores van alle deelnemers bij.

Om het je nog makkelijker te maken, beginnen we altijd met wat uitleg over het systeem en de competitie die gespeeld wordt. Om ervoor te zorgen dat iedereen erin kan komen, beginnen we meestal met een oefenronde.

Wil je een afwijkende competitie spelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Laat dit ons altijd van tevoren weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Geweren en lanceerapparaten

Kies je voor de standaardcompetitie bij het laserkleiduifschieten bij ons, dan is de omvang van de groep bepalend voor het aantal geweren en scoreborden dat beschikbaar is. Dit werkt als volgt. Bij kleinere groepen regelen we één set (5 geweren, 1 scorebord en 1 lanceerapparaat). Bij grotere groepen verzorgen we 2 sets (10 geweren, 2 scoreborden en 1 lanceerapparaat). Wanneer er 2 scoreborden gebruikt worden, worden deze aan elkaar gekoppeld zodat het alsnog gewoon één grote competitie wordt. We hebben zelfs de mogelijkheid om 3 sets aan elkaar te koppelen zodat 15 personen tegelijkertijd kunnen schieten. De geweren zijn dubbelloops jachtgeweren, wat betekent dat je twee ‘kogels’ op elke kleiduif kan ’afvuren’.

Wij delen de deelnemers altijd op een manier in waarop de totale competitie minstens 1 en maximaal 2 uur duurt. Grotere groepen worden uiteraard onderverdeeld in kleinere groepen, omdat we regelmatig door draaien, en iedereen dus vaker aan de beurt komt, is er tussendoor gelegenheid om met verschillende personen een gezellig praatje te maken. Uiteindelijk komt er één winnaar uit de competitie. De winnaar krijgt een leuk aandenken van ons om mee te nemen naar huis.

Alle geweren en lanceerapparaten worden voor de activiteit altijd gecontroleerd. Wij zorgen er altijd voor dat alle apparatuur naar behoren werkt en leggen uit hoe de deelnemers de apparaten en geweren kunnen gebruiken tijdens de activiteit. Ook staan we klaar om antwoord te geven op vragen en te begeleiden waar nodig.

Een aantal leuke extra opties

Wanneer je kiest voor laserkleiduifschieten bij ons, dan kun je ook tal van extra opties kiezen. Hieronder valt een tweede lanceerapparaat waardoor de kleiduiven van twee richtingen (links en rechts) aan kunnen komen in plaats van één vaste plek. Met deze toevoeging wordt het nog spannender en leuker om te schieten op de kleiduiven.

Een andere optie is kleiduifschieten in het donker. De lichtgevende kleiduiven zorgen voor een leuk extra element én dit zorgt er tevens voor dat je ook gewoon ’s avonds kleiduif kunt schieten. Meer informatie over deze mogelijkheid vind je op de pagina over laserkleiduifschieten in het donker.

Bij regen nemen we tenten mee zodat de schutters droog kunnen staan. Hiervoor rekenen we geen extra kosten: dit is een gratis service!

Altijd alles wat je nodig hebt voor laserkleiduifschieten tegen een scherpe prijs

Niet alleen kun je er bij ons op rekenen dat alles geregeld wordt wat je nodig hebt om met dubbelloopse lasergeweren kleiduiven te schieten, je kunt ook altijd rekenen op een scherpe prijs en optimale service. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is op de locatie waar je wilt gaan schieten. Kun je zelf geen locatie vinden? Geen zorgen, want wij hebben tal van partners die de perfecte locaties hebben om laserkleiduifschieten mogelijk te maken.

Heb je vragen over de benodigdheden of wil je dat wij eens met je meekijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen of een voorstel op maat klaar kunnen maken voor je.