Laserkleiduifschieten: nóg leuker om te doen in het donker

Veel activiteiten voor feestjes en evenementen kunnen het beste bij daglicht gedaan worden. Eigenlijk is dat helemaal niet zo ideaal, want vaak zijn de leukste feestjes namelijk aan het einde van de dag. Wil je een leuke activiteit hebben voor in het donker én wil je zeker weten dat het spannend en vermakelijk is? Overweeg dan eens laserkleiduifschieten. Dit kan namelijk ook gewoon in het donker gedaan worden!

Vermakelijk, spannend en geen verhoogd risico op ongelukken

Laserkleiduifschieten kan prima in het donker. Sterker nog, in de meeste gevallen wordt het hierdoor nog een stuk spannender, omdat het richten op de duif lastiger kan zijn, zelfs voor een getraind oog. Ook is de donkere omgeving vaak extra spannend. Tegelijkertijd hoef je je geen zorgen te maken over een verhoogd risico, want bij laserkleiduifschieten wordt geen echte hagel gebruikt.

In het donker maken we gebruik van speciale glow in the dark kleiduiven. Door de flitser in het lanceerapparaat worden de glow in the dark kleiduiven opgeladen waardoor ze voor een kwartier licht geven.

Heb je een geschikte locatie, dan kun je vandaag de activiteit al boeken via onze website. Dat kan ook wanneer je goede geschikte locatie hebt, want in dat geval kijken wij welke van onze partners het dichtst bij jou in de buurt ziet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rond laserkleiduifschieten in het donker of wil je eens met ons overleggen over de opties die er zijn voor de groep waarmee jij wilt schieten? Stuur ons een berichtje en wij helpen je zo snel mogelijk persoonlijk verder.