Locaties voor laserkleiduifschieten: bij jou of bij een van onze partners

Een feestje, borrel of bedrijfsuitje wordt aanzienlijk leuker met laserkleiduifschieten. Waar veel mensen denken dat zij hier niet de benodigde ruimte voor hebben, valt dat in de meeste gevallen erg mee. Uiteraard is het mogelijk om ons een locatie te laten zoeken voor deze activiteit. We werken samen met tal van partners door het hele land die een geschikte locatie hebben die tegen een aantrekkelijke prijs besproken kan worden.

Wat heb je nodig om laserkleiduifschieten mogelijk te maken?

De locatie hoeft niet aan veel eisen te voldoen. Een stuk grond van 25 meter bij 40 meter is eigenlijk genoeg. Zolang je hier ook (relatief) vrij zicht hebt of in ieder geval de kleiduiven kunt zien en kunt raken met de laserstraal. Aangezien er geen echte hagel door de lucht geschoten wordt, hoef je geen rekening te houden met de achtergrond.

Kan ik op het terrein van iemand anders laserkleiduifschieten?

Heb jij de ruimte niet maar een boer of een sportveld in de buurt wel? Dan kunnen we daar wellicht onze activiteit aanbieden. In dit geval is het belangrijk dat je (schriftelijke) toestemming hebt van de eigenaar van de grond in verband met de wapenwet. Hoewel de lasergeweren geen gevaarlijke wapens zijn, blijven het wapens en zien en voelen zij er wel gewoon echt uit.

Heb je zelf geen ruimte en kun of wil je geen ruimte in de buurt regelen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij werken samen met partners die locaties door heel Nederland hebben en waar we gebruik van kunnen maken. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn die we van tevoren altijd met je overleggen, zodat je precies weet wat de totale kosten zijn voordat je ergens mee akkoord gaat.

Ik heb een locatie voor jullie!

Ben je zelf eigenaar van een groter grondstuk van minstens 25 meter bij 40 meter en zou je de activiteit laser kleiduifschieten willen aanbieden voor je klanten? Neem ook dan vooral contact met ons op. We spreken dan een moment af om eens kennis te maken en de mogelijkheden met elkaar door te nemen.

Foto workshop kleiduivenschieten