Laserkleiduifschieten, een duurzame én bijzonder vermakelijke activiteit

Laserkleiduifschieten is dé perfecte optie voor een vergaderbreak, teamuitje, feest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid waar mensen iets willen doen dat echt leuk én uniek is. Met laserkleiduifschieten kunnen zelfs zeer grote groepen zich prima vermaken, terwijl het tegelijkertijd een duurzame manier van kleiduifschieten is waarbij er geen afval ontstaat en de activiteit compleet veilig is. Uiteraard kun je bij ons alles vinden om het laserkleiduifschieten in goede banen te leiden. Van professionele begeleiding tot high tech apparatuur en van scherpe prijzen tot uitstekende service. Ons team staat altijd klaar om met je mee te denken en een unieke ervaring te bieden.

Wat is laserkleiduifschieten precies?

Bij het laserkleiduifschieten schiet je met een omgebouwd jachtgeweer op de kleiduiven die door de lanceerapparaten in de lucht geslingerd worden. Afhankelijk van de ronde en/of de competitie verschilt de puntentelling. In de finale ronde gaat het er om om de kleiduif zo snel mogelijk te raken. De winnaar gaat naar huis met een leuk aandenken en de kans is bijzonder groot dat iedereen leuke herinneringen aan de activiteit overhoudt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van kleiduifschieten?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen, waarvan we er drie uit willen lichten omdat deze vaak door onze klanten genoemd worden. Het eerste grote voordeel is het duurzame karakter. Omdat er met onzichtbare en ongevaarlijke laserstralen geschoten wordt, zijn er bijvoorbeeld geen kruit en hagel nodig om te schieten. Ook gaan de kleiduiven niet kapot. Deze kunnen gewoon opnieuw gebruikt worden. Daarmee is laserkleiduifschieten veel duurzamer dan de traditionele variant.

Een ander groot voordeel is dat de dubbelloops jachtgeweren omgebouwd zijn en daarmee geen echte geweren (meer) zijn. Voor veel mensen is dat een prettig idee, omdat echte wapens op een feest toch voor een vervelend gevoel kunnen zorgen. Met de lasergeweren kunnen geen vervelende ongelukken ontstaan, waarmee het gewoon écht een feest blijft.

Een ander voordeel dat vaak onderbelicht blijft, is het feit dat een lasergeweer geen terugslag geeft. Waar je je behoorlijk kunt bezeren aan de terugslag van een jachtgeweer, hoef je je daar bij een lasergeweer geen zorgen om te maken. Ook mensen die niet zo sterk zijn, kunnen dus gewoon gezellig meedoen!

Nog een paar voordelen op een rijtje:

  • Ook in het donker mogelijk zonder enig probleem.
  • Meerdere mensen (5 geweren bij 1 set , 10 geweren bij 2 sets of zelf 15 geweren bij 3 sets) kunnen tegelijkertijd op een duif schieten.
  • Alle materialen zijn herbruikbaar waarmee deze variant bijzonder duurzaam is.

Voor welke gelegenheden is dit een goede optie?

Klanten door heel Nederland kiezen voor laserkleiduifschieten voor uiteenlopende gelegenheden en feesten. We worden ingeschakeld voor jubilea, verjaardagen met grotere groepen en zelfs voor complete bedrijfsuitjes. Je kunt laserkleiduifschieten met beperkte groepen, maar ook met groepen tot wel 100 man. Weet je niet zeker of jouw gelegenheid en/of budget te rijmen zijn met laserkleiduifschieten? Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je door kunnen spreken.

Boek vandaag het laserkleiduifschieten nog bij ons

Wil jij laserkleiduifschieten met een kleinere of grotere groep en wil je zeker weten dat je kiest voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en service op maat, waarbij alles voor je geregeld wordt? Dan kies je voor ons. Wij hebben alle benodigdheden en kunnen je zelfs helpen met het vinden van een geschikte locatie in samenwerking met een van onze partners. Heb je meer nodig dan alleen laserkleiduifschieten of heb je vragen over de mogelijkheden? Stuur ons dan een bericht: onze experts staan klaar om je persoonlijk verder te helpen met antwoorden op vragen én zij denken graag met je mee om jouw gelegenheid zo perfect mogelijk in te vullen aan de hand van jouw budget.

laserkleiduifschieten 10 personen