Laser kleiduiven schieten in Gelderland - Uniek avontuur op jouw locatie!

Beleef de opwinding van laser kleiduiven schieten te midden van de prachtige Gelderse natuur, rechtstreeks bij jou op locatie!

Ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk evenement op jouw eigen locatie in Gelderland? Ontdek dan het unieke en veilige plezier van laser kleiduiven schieten! Of je nu een ervaren schutter bent of nog nooit een geweer hebt vastgehouden, dit interactieve schietspel biedt plezier en competitie voor iedereen.

Waarom kiezen voor laser kleiduiven schieten op jouw locatie in Gelderland?

Gelderland, met zijn betoverende natuur en schilderachtige landschappen, vormt het ideale decor voor een onvergetelijke laser kleiduiven schietervaring. Hier zijn enkele redenen waarom je dit avontuur niet mag missen:

  1. Gemak en flexibiliteit: Wij komen rechtstreeks naar jouw locatie, of het nu een bedrijfsterrein, evenementenlocatie of privéterrein is. Geen gedoe met reizen, wij brengen het plezier van het laser kleiduiven schieten naar jou toe!
  2. Veilig en milieuvriendelijk: In tegenstelling tot traditioneel kleiduivenschieten, gebruiken we geavanceerde lasergeweren die volkomen veilig zijn en geen schade aan het milieu veroorzaken. Het is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.
  3. Interactieve uitdaging: Deelnemers worden uitgedaagd om de bewegende doelen te raken met behulp van realistische lasergeweren. Ervaar de sensatie van het schieten zonder echte munitie!

Onze diensten

  1. Laser kleiduiven schieten voor beginners: Onze ervaren begeleiders zullen beginners vriendelijk en geduldig begeleiden, zodat iedereen kan genieten van dit opwindende spel.
  2. Gevorderde schietsessies: Voor ervaren schutters bieden we een extra uitdaging. Reserveer een tweede lanceerapparaat zodat de kleiduiven vanuit een willekeurig lanceerapparaat gelanceerd worden.
  3. Evenementen op maat: Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuilding-evenement of een privéfeest, wij kunnen het laser kleiduiven schieten aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Reserveren en contact

Voor reserveringen of als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij staan klaar om je een onvergetelijk laser kleiduiven schietavontuur te bezorgen, rechtstreeks bij jou op locatie in Gelderland (of een andere mooie locatie ergens in Nederland).